<b>Her ser du en ATC, påmontert noe ekstrauttstyr: skjermer, sprutskjerm i Lexan og koppholder. Drag og bøyle for ekstra hest bak er ikke vist på dette bildet.
Her ser du en ATC, påmontert noe ekstrauttstyr: skjermer, sprutskjerm i Lexan og koppholder. Drag og bøyle for ekstra hest bak er ikke vist på dette bildet.
 

Teknisk data bak ATC®.

 
<b>Er gjort en liten endring på draget foran. <b>Her er vogna med siste endringen på draget foran, før syrebehandlingen av draget <b>Spesielle detaljer, som her: nettadressen skåret inn med laser!  
ATC® er en revolusjonerende og nyskapende treningsvogn til hest, som garantert vil overraske de fleste som prøver den.
Er etter vår mening den beste treningsvogn til hest!


Slik leveres en basic ATC®:
Vognen er laget av laserskjærte 3 mm rustfrie plater.
Syrefaste skruer.
Bunn: 15 mm sort plast
Drag : 38 mm syrefast rør
Frontglass: 5 mm Lexan
Seter: Skuterskinn


Ekstrautstyr:
Rør for ekstra hest bak: 33.7 mm
Skjermer: Rustfri 3 mm laserskjærte plater
Sprutskjerm: Lexanskjerm

Bilde av sprutskjerm i Lexan kommer!
* lexan skjerm ser du under bilder.

ATC® veier ca 160 kg og er 148 cm bred.


Rustfritt Stål:
Hvorfor har vi laget ATC® i rustfritt stål? Svaret er enkelt! - Fordi vi vil garantere våre kunder kvalitet.

Rustfritt stål har en unik og glatt overflate som garanterer en god flow-kapasitet som gjør det mulig å benytte mindre dimensjoner på rør og plater.
Dette kombinert med enkel rengjøring og vedlikehold gjør rustfritt stål til det ideelle materialvalg når vi bygger vår ATC®!
Rustfrie produkter er meget kosnadseffektive sammenlignet med andre material-alternativer. Vårt materialvalg falt ganske naturlig fordi vi ønsker en lang levetid for vår ATC®.
Ser man på en totalkostnad for bygging, drift og vedlikehold og tar hensyn til lang levetid kan ingen andre materialer matche rustfritt.
Legger du vekt på et stilfullt ,solid og designfult utseende er rustfritt det rette valg. Rustfritt stål er et klassisk materiale som tåler tidens tann, og er et naturlig materialvalg for oss når vi skal garantere for vår ATC® i 5 år fremmover.

Rustfritt stål er 100% gjennvinnbart – ikke forurensende. Dersom et system skal rives vil ikke retur av avfallet medføre miljømessige problemer.

Rustfritt stål har god bestandighet mot både meget høye og lave temperaturer. Rustfritt stål tåler temperaturer på over 800°C og har dermed en meget god brannmotstand.
Rustfritt stål avgir ikke farlig røyk eller gasser under en brann.
Vi bruker rustfritt stål med benevnelssen T316.


Hva er Lexan....?
Lexan er et sterkt, klart og i øyenfallende platemateriale av Polykarbonat. Dette unike produktet kan fås i en lang rekke varianter, dimensjoner og kvaliteter. Hver eneste kvalitet stiller en rekke særdeles brukbare egenskaper til rådighet, når det kommer til avskjerminger, dekker eller plateløsninger, som skal være holdbare i en særlig grad. Materialet er lettere enn glass, men langt sterkere, noe som gjør det til den perfekte transparente avskjermingsløsning med fokus på det visuelle.

Egenskaper:

• Mange varianter alt etter, hva man legger vekt på: formbarhet, styrke eller visuell effekt
• Suveren plan overflate
• Garanti på en lang rekke områder, eksempelvis lysekthet og styrke
• Formbarhet
• Ingen vedlikehold
• Kan bearbeides med alminnelige verktøy
• Lav vekt

Lexan:
Materialet som beskytter og skjermer.

Materialet er spesielt velegnet til utendørsbruk som for eksempel avskjerming, til å erstatte glassløsninger, støyutsatte trafikknutepunkter og mye mer.
Produktet kan med fordel anvendes som:

• Avskjerminger ved veier eller boligområder
• Kledning og fasadeløsninger.
• Sikkerhetsavskjerming i sportsanlegg, butikker eller andre
• Dekorativt byggeridesign

Massive plater
Lexan platen er særdeles slagfast (ca. 250 x glass) og er derfor bl.a. velegnet til skilt og lysreklamer på steder som er særlig utsatt for vandalisme.